Las Vegas celebs

Beroemd & berucht: Grote namen uit Las Vegas.
“The entertainment capital of the world”, “City of false light” en natuurlijk “Sin City”. Las Vegas is een fenomeen onder de wereldsteden en heeft niet voor niets deze veelzeggende bijnamen. Beroemd of berucht, geboren in Las Vegas of aangetrokken door het ongeremde en flamboyante karakter van dit “eiland” in de woestijn: Las Vegas heeft enkele grote namen voortgebracht! Welke sporen lieten zij achter in en buiten Las Vegas?

  • Andre Agassi – The Las Vegas Kid” veroverde als tennisser in 1999 als vijfde speler ter wereld alle grand slam titels van dat jaar.
  • Celine Dion – Hoewel Celine Dion niet is geboren in Las Vegas is zij door haar grote populariteit onlosmakelijk verbonden met “The entertainment capital of the world.
  • Frank Sinatra – Als zanger in de jaren ’50 en ’60 van de twintigste eeuw één van de main acts in Las Vegas.
  • Oscar Goodman – Oscar Goodman was van oorsprong een advocaat en politicus in Las Vegas en stond bekend om (of was voor sommigen berucht om) het feit dat hij meerdere grote namen uit de georganiseerde misdaad in de rechtzaal heeft verdedigd, waaronder Frank ‘Lefty’ Rosenthal en Jamiel “Jimmy” Chagra. Desalniettemin werd hij in 2007 herkozen voor een derde termijn als burgemeester van Las Vegas.
  • Benjamin “Bugsy” Siegel – Eén van de groten namen uit de georganiseerde misdaad gedurende de eerste decennia van de twintigste eeuw. Hij drukte onder meer zijn stempel op Las Vegas door zijn rol bij de bouw van het Flamingo Hotel & Casino.